Märket grundades 1989 som ett systermärke till French Connection. Stil,kvalité och enkelhet genomsyrar kollektionerna. Med lättburna plagg till bra priser har Great Plains etablerat sig som ett av Storbrittaniens mest omtyckta märken. Deras  fantastiska klänningar, toppar och basplagg har gjort Great Plains till ett av våra bästa märken.

  

Den svenska designern Ulf Andersson har gjort vintage inspirerade kläder för kvinnor i alla åldrar i över 12 år. Han arbetar i viscosecrepe och viscosegeorgette och alla mönster är hans egna. Sin inspiration tar han från sin mormor och farmors garderober, en tapet eller någon färg och mönster som tilltalar honom. Ulfs fantastiska känsla för passform i kombination med fallet i tyget är unikt och hans klänningar och toppar har varit favoriter bland våra kunder i flera säsonger. Har du en gång köpt en Ulf Andersson är du fast. För att citera en kund " man ser ut som en filmstjärna i Ulf Anderssons klänningar"  Vi kan bara hålla med.

Familjen Valente har tillverkat väskor för den Italienska marknaden i snart 40 år. Med kunder som Max Mara räknas Valente som en av de viktiga och stora läderhandlarna. Väskorna tillverkas i kalvskinn av hög kvalité och modegrad. Vi är stolta över att kunna erbjuda Valentes väskor och plånböcker till våra kunder.

vivaco cosmetics

Vi har sålt Vivacos hudcremer med mandelolja i mer än sju år. Cremerna är fantastiska. Att våra kunder alltid återkommer är ett gott betyg. Det otroliga priset är en bonus.Vivaco från Tjeckien har tillverkat kosmetika och hudvårdsprodukter i 15 år och har en mängd hudvårdsserier. Vivaco har haft stor framgång i Tjeckien med sina skönhetsprodukter och också för sin medecinska hudvård. Vi hoppas att till hösten kunna erbjuda en större del av deras fantastiska sortiment.

Vi är representanter för Vivaco i Skandinavien.

VINTAGE
Mycket efterfrågat och återigen har vi Vintage på Studiomarket. Allt är genuina märken och allt i fint skick.
Har du något som du vill sälja hos oss på kommision så hör av dig via epost info@studiomarket.se så berättar vi mer.